В наявності натуральна олія першого холодного віджиму (сиродавлена). Не рафінована та не дезодорована.
Лляна олія - 200 грн/1 л.
Лляну олію використовують в харчуванні як заправку для салатів, додають до каш і супів, а також вживають окремо для покращення травлення та схуднення.
Гарбузова олія - 300 грн/0.5 л.
Кулінарне застосування:
Заправка салатів та готових страв.
Гарбузова олія додає стравам насичений горіховий смак та поживні речовини.
Маринади та соуси.
Використовуйте для приготування маринадів до овочів, м'яса, а також як основу для соусів.
Додавання до перших та других страв.
Її додають у крем-супи, каші та інші страви, щоб покращити їх смак та корисність.
Кунжутна олія - 300 грн/0.5 л.
Кунжутну олію широко використовують у кулінарії, косметології та медицині. В кулінарії її додають до салатів, соусів, супів, м'ясних та рибних страв, а також кондитерських виробів, але переважно для заправки готових страв, щоб зберегти її корисні властивості.
Оливкова олія Virgin. Виробництво Італія (регіон Апулія, Нардо), сорт оливок - Леччіно.
Ціна - 400 грн/0.5 л
В кулінарії використовується для заправки салатів (самостійно або з лимонним соком, травами, гірчицею), приготування соусів та маринадів, як добавка до пюре чи каш (що робить страви більш смачними та корисними.
Відмінно підходить для смаження, на відміну від Extra Virgin, на якій смажити не бажано, оскільки вона має нижчу точку димлення.
Також в наявності обліпіхова олія - 300 грн/0.5 л.